Bruiloft in Swalmen / Roermond

Een regenachtige dag…

De dag begon al regenachtig en helaas zaten er maar weinig momentjes tussen waarop het echt droog was. De momenten dat het wel even droog was, haastten we ons dan ook meteen naar buiten om wat mooie plaatjes te schieten! ’s Ochtends begonnen we daarom meteen met een fotoreportage in de oude Steenfabriek in Wessem. Het bruidspaar had eigenlijk een mooie buitenlocatie in gedachten, maar ze hadden (gelukkig!) deze leegstaande fabriek achter de hand voor als het zou regenen.

Na een paar mooie plaatjes te hebben geschoten op deze prachtige binnenlocatie, vervolgden de andere fotograaf, ikzelf en het bruidspaar naar het ouderlijk huis van de bruid. Hier konden wij ons nog even omkleden (de fabriek was erg stoffig!), wat eten met een aantal gasten en het bruidspaar en daarna vertrokken we richting het gemeentehuis van Roermond.

Deze Steenfabriek is inmiddels helemaal platgegooid… Zonde!

Het bleef maar regenen, gelukkig had iedereen zijn paraplu bij de hand en kon het bruidspaar snel naar binnen. Na een klein emotioneel momentje tussen de moeder en de bruid, werd ze door haar moeder begeleid naar haar toekomstige man. Hierna volgde een toespraak van de trouwambtenaar en daarna mochten ze elkaar dan eindelijk het JA-woord geven!

Hun trouwe viervoeter mocht uiteraard niet ontbreken.

Na de ceremonie vertrokken we met z’n allen richting  Break-out in Swalmen, waar het tijd was voor een drankje en een hapje. De dinergasten arriveerden daar ook en toen het gezelschap compleet was, was het tijd voor het diner. Tussendoor hadden we nog een droog momentje, dus was het tijd om nog wat foto’s buiten te maken! Deze locatie is super leuk en zeker een aanrader.

Na het diner was het tijd om de taart aan te snijden en met z’n allen te genieten van een lekker stukje taart. Nadat iedereen zijn eten had laten zakken, was het dan tijd voor de openingsdans en mocht het feest losbarsten! Voor mij was dat het moment om de bruiloft te verlaten… Ik was deze dag gevraagd om te blijven tot de openingsdans. Het was zeker een geslaagde dag!