Bruiloft in Heijenrath – Limburg

14 September 2018

De dag begon al stralend met prachtig weer en het zonnetje erbij. De temperatuur was zomers en iedereen had er zin in! De gasten arriveerden en terwijl de bruidegom al een tijdje klaar stond en niet meer kon wachten, was de bruid nog nergens te bekennen. Vol spanning stond Luc op zijn Cecilia te wachten en toen ze eindelijk tevoorschijn kwam in haar mooie, blauwe jurk, kon je de emoties van zijn gezicht aflezen. Het is altijd een prachtig moment wanneer de bruid en de bruidegom elkaar voor het eerst zien op de grote dag.

De emoties liepen hoog op

Een bijzonder moment tussen de bruid en de bruidegom.

Black and white

Een zwart-wit foto van dit moment mag dan ook niet ontbreken.

Van al dat wachten had iedereen natuurlijk flinke dorst en trek gekregen, dus nu was het tijd voor wat lekkere broodjes met wat te drinken erbij. Als fotograaf wist ik natuurlijk het hele dagprogramma al, maar de gasten stond nog een leuke verrassing te wachten.

Luc en Cecilia hadden namelijk geregeld dat we opgehaald werden met een huifkar en op die manier door het prachtige heuvelachtige landschap konden rijden naar het gemeentehuis in Margraten.

Op weg naar het gemeentehuis in Margraten

in de huifkar
champagne

Het was een lange, maar ontzettend leuke tocht van Heijenrath naar Margraten in de huifkar. Er was een boekje gemaakt met leuke quotes over het bruidspaar, spelletjes en en werd natuurlijk gezongen. Ook was het tijd voor champagne! Tijdens de tocht genoten we van het prachtige uitzicht dat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Eenmaal op het gemeentehuis aangekomen, werden er een aantal speeches gehouden en was het natuurlijk tijd om elkaar het ja-woord te geven.

ceremonie
ceremonie

Getrouwd! Tijd voor taart en een dansje

Het was een zeer geslaagde dag! Bedankt Luc en Cecilia dat ik bij deze mooie dag aanwezig mocht zijn 🙂