Bruiloft in het westland

29-11-2019 – Maasland / Schipluiden

Vandaag ging ik mee als tweede fotograaf naar een bruiloft in het Westland. De eerste trouwfotograaf van het bruidspaar is op het moment hoogzwanger en kon wel een beetje extra hulp gebruiken. Geen probleem, dan springen we gewoon even bij. Ik heb een vast logeeradres in Maassluis, dus geen gedoe met lange reistijd of files in de ochtend. Leuk detail; de bruid bleek een oude vriendin van mijn zus te zijn en ik kende haar dus al een klein beetje van vroeger. Wat is de wereld toch klein!

Als eerste begonnen we natuurlijk met de bruid, die in de make-up en in de krullen werd gezet. Van de bruidegom hoefde dat allemaal niet, dus die kon zich in alle rust klaar maken zonder fotograaf 😉

Eline had gekozen voor een prachtige witte jurk en super gave en stoere, roze All Stars gympies voor eronder. Dit is iets dat je de laatste tijd vaak ziet en ik, als iemand die nooit op hakken loopt, ben fan!

Als de make-up en de haren gedaan zijn, is het natuurlijk tijd om de jurk aan te trekken. Altijd een prachtig moment, want zodra de bruid de jurk aan heeft, zie je haar al stralen.

bruid met haar zus
stralende bruid

De bruidegom is al onderweg

Daarna werd het even spannend, want we kregen te horen dat de bruidegom er al bijna was! Mauro kwam haar ophalen in een rode Mini Cooper, dus dat kon in ieder geval niet missen.

trouwauto mini
bruidegom haalt bruidje op

Vlak daarna vertrokken wij met het bruidspaar naar Maasland, waar we tussen de weilanden en de molens een aantal foto’s hebben gemaakt. Erg leuk om weer eens terug te zien, want vroeger kwam ik hier als kind altijd.

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie in Schipluiden. Alle gasten zaten vol spanning op het bruidspaar te wachten. Wanneer ze in de zaal arriveerden werd er luid geklapt en kon de ceremonie beginnen.

Hoera, getrouwd! Daarna was het natuurlijk tijd voor de taart en een drankje. Daarna ging het bruidspaar heerlijk dineren met de gasten en zat onze dag erop als fotograaf van dit super leuke bruidspaar. Het was een zeer geslaagde dag en ik vond het erg leuk om bij deze bruiloft aanwezig te mogen zijn!